Vakbekwaam personeel uit Friesland

Als je binnen omgeving Friesland op zoek bent naar vakpersoneel dan kun je het beste terecht bij een uitzendbureau met vakbekwaam personeel. De vakgebieden waarin personeel geleverd wordt zijn techniek, schilderwerk, infrastructuur, bouw, asbestsanering en schoonmaak.

Heb je een klus voor korte of lange termijn dan kun je bij Friese Jongens terecht voor flexibel en hard werkend personeel. Er wordt efficiënt gewerkt maar wel met oog voor kwaliteit. Er zijn alleen maar vakmensen werkzaam die snel werken en zij leveren gegarandeerd de kwaliteit die jij wilt zien. Om dit te garanderen is de eerste dag in dienst gratis. Zo heb jij de mogelijkheid om je wensen duidelijk te maken en het personeel te begeleiden. Op die manier heb je zeker weten waar voor je geld.

Maatschappelijk verantwoorde keuze

Bijkomend voordeel is dat je op deze manier jongeren ondersteund, een jongeren uitzendbureau werkt namelijk maatschappelijk verantwoord. Door subsidies komen er namelijk werkloze professionele jongeren aan het werk via het uitzendbureau. Het is dan ook te zien als een uitzendbureau om jongeren te laten re-integreren. Dat biedt hen veel mogelijkheden en jij krijgt de kwaliteit die je graag wilt hebben.

Mentaliteit van het personeel

De kernwaarden van het vakpersoneel zijn: flexibel, efficiënt, betrouwbaar, daadkrachtig en transparant. Om hieraan te voldoen vindt er altijd een persoonlijk gesprek plaats, op die manier krijg je gegarandeerd medewerkers die bij jouw bedrijf passen. Dat het harde werkers zijn komt door de mentaliteit die de hardwerkende jongeren hanteren. Het motto is namelijk ‘’Net seure mar dwaan’’ oftewel niet zeuren maar doen.

Zo kies je voor professioneel personeel

Het personeel kan ingeschakeld worden door je vacature op te sturen. Dan krijg je een aanbieding toegestuurd uit het huidige bestand met alle vakspecialisten. Zo heb je invloed op wie je in dienst neemt en het uitzendbureau zoekt ook mee naar de meest geschikte medewerkers voor je klus. Er wordt tevens gewerkt met een eerlijke prijs. Er is een groot aanbod vakbekwame medewerkers en dat voor een lage prijs en met snelle service.

 

Zie voor meer informatie: http://friesejongens.nl/