Heftruck binnen bedrijven

Een heftruck maakt het werk binnen bedrijven een stuk gemakkelijker. Met een heftruck kun je immers gemakkelijk zware objecten van A naar B verplaatsen. Iets wat mensen handen niet zomaar voor elkaar krijgen. Bedrijven die een heftruck hebben, ervaren dagelijks de voordelen hiervan. Bent u benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is op het gebied van heftrucks? Lees dans snel deze blog door en kom meer te weten over heftrucks.

Linde heftrucks

Een van de bekendste merken heftrucks is Linde. Linde is namelijk marktleider op het gebied van heftrucks. Wanneer je een heftruck tegenkomt, is de kans erg groot dat de heftruck van het merk Linde is. Wellicht ken je het logo met de sierlijke ‘L’ erin.  De heftrucks van Linde worden gekenmerkt door een geweldige kwaliteit die ze leveren, daarbij kennen ze een lange levensduur, wat het voor bedrijven dan ook erg interessant maakt om voor dit soort heftrucks te kiezen. Benieuwd naar de mogelijkheden van Linde heftrucks? Lees hier dan meer over Linde heftrucks.

Heftruck leasen

Is de aanschaf van een heftruck je te duur en wil je liever ook niet huren? Heb je er wel eens over nagedacht om een heftruck te leasen? Bij leasing heb je de beschikking over een vorkheftruck zonder deze zelf in eigendom (op de balans) te hebben. De kosten gaan hierbij direct ten laste van de verlies– en winstrekening. Kijk bij Van Dijk Heftrucks als je meer wilt weten over de mogelijkheden van heftruck leasen.

De keuze voor een heftruck

De aanschaf van een heftruck is een flinke investering. Daarom kan het in sommige gevallen beter en interessanter zijn om een heftruck te huren of m te leasen. Daarbij is het belangrijk om goed te onderzoeken wat voor soorten heftruck u nodig heeft. Ga je voor een compleet nieuwe heftruck? Of is een tweedehands heftrucks juist beter? Allemaal zaken waar u goed over na moet denken.