Heb jij al een deurbel met camera?

Een ieder heeft wel een deurbel die aangeeft wanneer er iemand bij de voordeur is. Het lastige is wel dat je nou niet weet wie de persoon is aan de andere kant van de deur. Het is zeker niet raadzaam de deur direct open te doen om dat uit te vinden, vooral wanneer er kinderen in huis zijn. Ook het gangbare kijkgaatje in de deur biedt geen garantie omdat het maar een beperkt gezichtsveld heeft. Door een deurbel met camera te installeren heb je direct de volgende voordelen:
1. Een ruim gezichtsveld op de voordeur. Het is dus niet meer mogelijk voor onwelwillenden om zich te verschuilen buiten het gezichtsveld van het kijkgaatje.
2. Ook op afstand te bezichtigen. Dit geeft een veel groter veiligheidsgevoel. Wanneer de schel overgaat hoef je dus niet helemaal naar de deur te gaan om te kijken wie er nou daar staan. Afhankelijk van de plaatsing van de controlemonitor kan je dus vanuit elke ruimte in het huis kijken wie er nou gescheld heeft.
3. Makkelijk zelf te installeren. Ook hier komen de moderne draadloze systemen in. Geen geknoei meer met kabels meer maar gewoon zelf installeren met behulp van de geleverde instructies. Dit verlaagd de kosten die gepaard gaan met de aanschaf en installatie en maakt het mogelijk om tegen een relatief lage prijs toch een deurbel met camera te hebben.
Een deurbel met camera is dus een goede investering voor de veiligheid waarbij op een heel eenvoudige wijze de toegang in de gaten kan worden gehouden.