De voordelen van een verhuislift


De mobiele verhuislift uit Breda is een permanent geïnstalleerde hefinrichting die bepaalde niveaus bedient, bestaande uit een cabine waarvan de afmetingen en constructie duidelijk de toegang mogelijk maken van personen die zich ten minste gedeeltelijk langs verticale geleiders bewegen, of waarvan verticaal kantelen is minder dan 15 graden. Daarnaast is de eerste stap het bestuderen van de plaatsen waar de lift is geïnstalleerd. De haalbaarheidsstudie helpt bepalen of er voldoende ruimte is en welk type cabine voldoet aan de behoeften van de bewoners van het huis … Daarnaast helpt het opvragen van offertes van verschillende liftinstallatiebedrijven om te bepalen of het project kan worden geïmplementeerd en hoeveel het werk precies gaat kosten. Hierdoor is het mogelijk om bij benadering de prijs, de doorlooptijd en de doorlooptijd van elk bedrijf te kennen.

De voordelen van een lift

  • Een duidelijke impact op de vastgoedwaarde van goederen. Volgens een studie uitgevoerd door een vastgoedmagazine ziet de waarde van een appartement op de zesde verdieping de waarde ervan met 20% stijgen, en hoe hoger je komt, hoe meer de vastgoedwaarde toeneemt!
  • Betere toegankelijkheid van uw gebouw, zowel voor mensen met beperkte mobiliteit (zoals bijvoorbeeld mindervaliden) als zelfs voor zwaardere objecten. U moet weten dat liften ook door bedrijven worden gebruikt om de verplaatsing van zware objecten binnen een gebouw op verschillende constructieniveaus (1e verdieping, …) te vergemakkelijken.
  • Eenvoudige installatie in een bestaand gebouw. Een lift installeren is heel eenvoudig in een gebouw dat er nog geen heeft.
  • Hoge energie-efficiëntie. Een lift heeft een uitstekende energieproductiviteit, waardoor hij zeer energiezuinig is.
  • Niet veel interviews. De levensduur van een lift wordt volgens professionals in de sector geschat op ongeveer 20-25 jaar. Hoewel er wettelijke onderhoudsvoorzieningen zijn, is het voor u mogelijk om uw lift regelmatig te onderhouden door bijvoorbeeld bepaalde componenten in uw apparaat te vervangen, waardoor het onderhoud van uw apparaat zeer beperkt in de tijd is.
  • Geen zorgen over vervuiling. De liften werken met een elektrische installatie.
  • Een impact op de productiviteit van medewerkers? Voor een gebouw met meerdere verdiepingen is het zeker dat een goederenlift een zeer positieve impact heeft op de productiviteit van medewerkers. Een lift maakt het niet alleen gemakkelijker voor personeel om zich met hogere snelheden te verplaatsen, maar de goederenlift kan ook helpen bij het verplaatsen van zware lasten die anders veel moeilijker te vervoeren zouden zijn.
  • De prijs is erg laag in vergelijking met het aantal voordelen dat zo’n apparaat u kan bieden in uw gebouw.

Bespaar meer tijd met een lift!