Badkamers in veel verschillende kleuren, stijlen en smaken

Badkamers zijn tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei stijlen. Door persoonlijke voorkeuren en smaken ontstaat er in ieder huis een unieke badkamer. Er wordt anders gebruik gemaakt van kleuren, inrichting, licht en aankleding. Het is goed om je eigen badkamer naar wens in te richten, het is namelijk wel een plek waar je lekker tot jezelf kunt komen. Heb jij al jarenlang dezelfde badkamer en wil je eigenlijk weleens wat anders? Just do it! Knap je eigen badkamer op of laat het professioneel renoveren tot een complete badkamer met alles erop en eraan.

Het nieuwste van het nieuwste

De techniek staat natuurlijk niet stil. Zelfs voor in badkamers komen er steeds nieuwe uitvindingen en apparatuur op de markt. Een van de nieuwste ‘gadgets’ is de Sun shower. Dit is een plaat die Uv-licht en infraroodstraling afgeeft waardoor je onder de douche bij kunt bruinen en je spieren soepel blijven. Ook blijven er natuurlijk altijd nieuwe versies komen van bijvoorbeeld kranen, wasbakken, douchecabines en handdoekrekken. Ben jij benieuwd naar de nieuwste producten voor in je badkamer? Bezoek een specialist zoals Laurens Badkamers in Nijverdal. Zij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen en kunnen je heel goed adviseren.

Goedkope maar luxe badkamer

Of je nou een budget of een enorm luxe badkamer hebt, het gaat erom dat je je er prettig voelt. Als je al je spullen maar bij de hand hebt. Maar het is toch wel net wat fijner om een mooie badkamer te hebben met exclusieve attributen. Je kunt met een kleine renovatie al een hele andere sfeer creëren! Maak optimaal gebruik van het licht en de ruimte, dit scheelt optisch al enorm. Zorg er daarnaast voor dat er geen rommel in het zicht ligt en maak gebruik van een rustige kleur. Laat de kleur bijvoorbeeld terugkomen in het handdoekje, de zeep en het kleed op de grond. Stap eens uit je comfort zone en creëer een nóg fijnere comfort zone in je badkamer!